Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για μεγάλο ιδιωτικό πάρτι στο Πανόραμα - Ανησυχία για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού

Θεσσαλονίκη: Πληροφορίες για μεγάλο ιδιωτικό πάρτι στο Πανόραμα - Ανησυχία για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού Facebook Twitter
Θεσσαλονίκη: Ανησυχία για κρούσματα κορωνοϊού μετά από ιδιωτικό πάρτι στο Πανόραμα
0

Ανησυχία για πιθανά κρούσματα κορωνοϊού επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Πανοράματος Θεσσαλονίκης, μετά από τοπικό ρεπορτάζ για μεγάλο πάρτι στην περιοχή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία, άτομο θετικό στον κορωνοιό, κόρη γνωστού επιχειρηματία και δημοφιλούς σταρ, πραγματοποίησε πάρτι στο σπίτι της με περίπου 30 άτομα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα πριν από περίπου δέκα ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από το εξωτερικό μέσω Βουλγαρίας.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η νέα γυναίκα φέρεται να έσπασε την καραντίνα καθώς σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αρχές σπίτι της διαπίστωσαν πως απουσίαζε. Της επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν ότι η κοπέλα λίγες μέρες αργότερα διοργάνωσε μπάρμπεκιου πάρτι στο σπίτι της, στον οικισμό Σταυρονικήτα με περίπου 30 νεαρούς καλεσμένους. Η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα αλλά λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα βαριάς γρίπης - σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. 

Κατά την εφημερίδα, η γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Ακολουθήθηκε η διαδικασία ιχνλάτησης των επαφών της με το επίκεντρο των ερευνών να εστιάζει σε όσους είχαν παραβρεθεί στο υποτιθέμενο πάρτι αλλά και στις πελάτισσες του κομμωτηρίου- κέντρου περιποίησης, το οποίο είχε επισκεφτεί νωρίτερα η νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open Tv, πολλοί από τους καλεσμένους στο πάρτι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να υπάρξει και σχετική ενημέρωση από το ΑΧΕΠΑ, στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Μακεδονία/Thestival/Open Tv

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM