Κρήτη: Πυροβολισμοί και τραυματίες στον Μυλοπόταμο

Κρήτη: Πυροβολισμοί και τραυματίες στον Μυλοπόταμο Facebook Twitter
Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή με τραυματίες στον Μυλοπόταμο (Eurokinissi/Αρχείο)
0

Νέο αιματηρό περιστατικό με πυροβολισμούς και τραυματίες στον Μυλοπόταμο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ένας 54χρονος άνδρας από τα Ζωνιανά μεταφέρθηκε τραυματισμένος από όπλο, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο άντρας φέρει τραύμα από σφαίρα μεταξύ του ιερού οστού και του κόκκυγα με κατεύθυνση προς τα πάνω ενώ αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με το cretalive, ο 54χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε με ιδιωτικό ΙΧ στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος και για έναν δεύτερο άντρα, συγγενή του πρώτου, ο οποίος φέρεται να έχει τραύμα στο κεφάλι αλλά όχι από πυροβολισμό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να δέχτηκε χτυπήματα.

Το περιστατικό συνέβη στις 8.30 περίπου το βράδυ όταν σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο άνδρας, που φέρει τραύμα από πυροβολισμό και αναμένεται να χειρουργηθεί, διαπληκτίστηκε με τρεις συγχωριανούς του.

Στο μεταξύ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν μεταβεί στην περιοχή για την αποφυγή επέκτασης της αντιδικίας, δεδομένης και της πρόσφατης τραγωδίας με τους δύο νεκρούς στα Ανώγεια Μυλοποτάμου.

Προς το παρόν οι άνδρες της αστυνομίας, ερευνούν τα αίτια του περιστατικού.

Με πληροφορίες του cretalive/cretapost

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ