Ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθεί ο Γιώργος Καρκάς για την υπόθεση του βιασμού οδηγού ταξί καθώς ασκήθηκε εισαγγελική έφεση στην αθώωση του. 

 

Συγκεκριμένα, η εισαγγελέας Εφετών άσκησε έφεση κατά της απαλλακτικής απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου θεωρώντας ότι οι δικαστές και οι ένορκοι δεν έκριναν σωστά τα στοιχεία που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία. Ο ηθοποιός είχε κριθεί αθώος τον Μάρτιο μετά από 16 μήνες εγκλεισμού για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού του οδηγού ταξί

 

Τότε είχε αναφέρει ότι «από το δικαστήριο αθωώθηκε, δεν δικαιώθηκε» και υποστήριξε ότι προφυλακίστηκε «σύμφωνα με το τεκμήριο της κλειδαρότρυπας». 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η εισαγγελέας αναφέρει ότι το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά την ιατροδικαστική έκθεση η οποία επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του θύματος περί εισόδου αμβλέως οργάνου. Ακόμη, φέρεται να επισημαίνει ότι δεν εκτιμήθηκε σωστά η ψυχολογική κατάσταση του θύματος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και οι διακυμάνσεις στη συμπεριφορά του.

 

Τι υποστηρίζει ο ηθοποιός 

 

«Το να θεωρείς ότι ένας 27χρονος 1.90 και 130 κιλά ναρκώθηκε από ένα...popper και βιάστηκε από έναν 29 χρόνο 1.75 και 75 κιλά, δεν είναι μια άποψη η οποία προκύπτει από κακή εκτίμηση κάποιων στοιχείων. Είναι μια άποψη που προκύπτει από πρόβλημα αντίληψης. Η δίκη που θα γίνει θα είναι όσο παρωδία ήταν και η προηγούμενη», αναφέρει ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Facebook όπου επιβεβαιώνει την έφεση. 

 

«Από το προηγούμενο δικαστήριο κρίθηκα αθώος ΚΑΘΑΡΑ - όχι λόγω αμφιβολιών- κατόπιν της αθωωτικής πρότασης της εισαγγελέως, την οποία ακολούθησαν οι ένορκοι. Οι δικαστές ψήφισαν αντίθετα για την τιμή των όπλων. Να στηρίξουν τους δικαστές που με κρατούσαν μέσα 16 μήνες δηλαδή», γράφει σε άλλο σημείο επισημαίνοντας ότι δεν του έχει επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος. 

 

«Μέχρι το Εφετείο, η ζωή μας συνεχίζεται με δημιουργικότητα, θέατρο, έρωτα και ζωή. Και μετά το Εφετείο, επίσης», καταλήγει η ανάρτηση του ηθοποιού.