Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Θέλω τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια»

Ξεσπά η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη: «Θέλω τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια» Facebook Twitter
Φωτογραφία: EUROΚINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

«Θέλω τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια» διαμήνυσε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στον απόηχο της καταδίκης των δύο ανδρών που βίασαν και σκότωσαν την κόρη της το 2018 στη Ρόδο. 

«Όσο ζεις να παραμείνεις στη φυλακή, για να πάρουν παράδειγμα οι εν δυνάμει βιαστές και δολοφόνοι που καιροφυλακτούν έξω. Να φοβηθούν και να μη τολμήσουν ξανά να αφαιρέσουν με τόσο μαρτυρικό και βίαιο τρόπο μία ανθρώπινη ζωή που δεν τους έφταιξε σε τίποτε», είπε η μητέρα της φοιτήτριας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1. 

«Η τιμωρία αυτή δεν παραδειγματική και είναι αμείλικτη. Γιατί έχω πληροφορίες από πολύ κόσμο ότι για αποσυμφόρηση των φυλακών αυτοί οι δεινοί δολοφόνοι και στυγνοί εγκληματίες μπορεί και σε οχτώ χρονάκια να βγούνε, να παίρνουν άδειες για να επισκεφθούν το υπέροχο νησί τους τη Ρόδο και θα είναι μία πρόκληση», ανέφερε. 
 

 


Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη υποστήριξε την εισαγγελέα Αριστοτελεία Δόγκα λέγοντας δεν υπερέβαλε καθόλου και την χαρακτήρισε καλά ενημερωμένη και ακέραια. «Δεν μπορούν να την κακολογούνε μερικοί που προσπαθούν ίσως να κερδίσουν και πολιτικούς πόντους για τα δικά τους συμφέροντα», είπε.  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM