Χίος: Εξιτήριο για το μοναδικό κρούσμα κορωνοϊού στο νησί

Χίος: Εξιτήριο για το μοναδικό κρούσμα κορωνοϊού στο νησί Facebook Twitter
Φωτογραφία: Εφημερίδα Αλήθεια
0

Το πρώτο και μόνο επιβεβαιωμένο μέχρι σήμερα κρούσμα ασθενούς με κορωνοϊό στη Χίο, πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο του νησιού.

Πρόκειται για έναν 37χρονο στρατιωτικό που επέστρεψε σήμερα υγιής στην οικογένεια του. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο ασθενής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μας, με COVID 19, σήμερα πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε πολύ ικανοποιητική και δεν χρειάζεται περαιτέρω νοσηλείας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκησης του Νοσοκομείου Χίου.

«Με το παρόν θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου μας (ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό) που με υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού παρείχε για άλλη μία φορά άριστες υπηρεσίες υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Σημειώνεται ότι κατά τη σημερινή του ανακοίνωση ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε 77 νέα κρούσματα. Το σύνολο των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχονται στα 1832, εκ των οποίων το 55% αφορά άνδρες. Από τα κρούσματα τα 501 σχετίζονται με ταξιδιώτες και 679 με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών φθάνει τους 90, από τους οποίους 19 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. σύνολο των νεκρών στη χώρα εξαιτίας του κορωνοϊού ανέρχεται στους 81.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM