Στο Ωνάσειο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τοποθέτηση βηματοδότη

Στο Ωνάσειο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τοποθέτηση βηματοδότη Facebook Twitter
Στο Ωνάσειο εισάγεται σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
0

Στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο εισάγεται σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος για προγραμματισμένη τοποθέτηση βηματοδότη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η τοποθέτηση βηματοδότη γίνεται έπειτα από σύσταση των θεραπόντων ιατρών, χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος είχε αναλάβει τα καθήκοντά του τον Φεβρουάριο του 2008 και είναι πλέον ηλικίας 82 ετών. 

Χθες, ο αρχιεπίσκοπος χοροστάτησε στην ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, που τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών. Μετά το πέρας της ακολουθίας, ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στο θέμα της Θείας Ευχαριστίας και στο κλείσιμο των εκκλησιών.

Στο Ωνάσειο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για τοποθέτηση βηματοδότη Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από την χθεσινή ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου

«Περίεργα τα συναισθήματα. Οι δρόμοι έρημοι και οι εκκλησιές κλειστές κι εμείς κλεισμένοι στα σπίτια μας. Κλεισμένοι στα σπίτια μας όχι γιατί φοβόμαστε αλλά γιατί αγαπάμε [...] «Δεν έκλεισαν τις εκκλησίες με χαρά, τις έκλεισαν με δυσκολία και με πόνο, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Τις κλείσαμε για να μη γίνουν τα πράγματα χειρότερα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM