Κορωνοϊός: Στους 55 οι νεκροί στην Ελλάδα - Δύο θύματα σε Πέλλα και Ξάνθη

Κορωνοϊός: Στους 55 οι νεκροί στην Ελλάδα - Δύο θύματα σε Πέλλα και Ξάνθη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
0

Tους 55 έφθασαν οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς δύο ακόμη άνδρες υπέκυψαν σήμερα σε Πέλλα και Ξάνθη

Συγκεκριμένα, μέσα σε λίγες ώρες, έχασαν τη ζωή τους ένας 66χρονος από την Πέλλα και ένας 78χρονος από την Ξάνθη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και οι δύο έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα. Ο 66χρονος με καταγωγή από το Μαυροβούνι Πέλλας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Έδεσσας και είναι το δεύτερο θύμα από την περιοχή της Πέλλας. Τον θάνατο του 66χρονου ανακοίνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής. Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο κ. Τζαμτζής ανέφερε ότι πραγματοποιείται ιχνηλάτηση των επαφών. 

Λίγο αργότερα έγινε από την ΕΡΤ, ότι πέθανε ένας 78χρονος από τον Εχίνο Ξάνθης, που νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από Covid-19 στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, με τέσσερα από τα θύματα να προέρχονται από τον νομό Ξάνθης και ένα από τον νομό Έβρου.

Σημειώνεται ότι η κοινότητα Εχίνου στην Ξάνθη είναι σε καραντίνα από τις 25 Μαρτίου καθώς είχε κριθεί περιοχή υψηλού επιδημιολογικού συντελεστή. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM