ΠΟΕΔΗΝ: Στο Κρατικό Νικαίας έξι άτομα με ψώρα - Θα νοσηλευτούν σε ειδικό χώρο

ΠΟΕΔΗΝ: Στο Κρατικό Νικαίας έξι άτομα με ψώρα - Θα νοσηλευτούν σε ειδικό χώρο Facebook Twitter
0

Για νοσηλεία σε ειδικό χώρο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας θα μεταφερθούν, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, έξι άτομα τα οποία προσβλήθηκαν από το ακάρι της ψώρας.

Οι εργαζόμενοι ειδοποιήθηκαν να δημιουργήσουν ειδικό χώρο, απομονωμένο από τους υπόλοιπους ασθενείς, ώστε να τους υποδεχθούν.

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, οι έξι μετανάστες, οι οποίοι κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από κάποιο hot spot, φυλάσσονται στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας, έως ότου γίνει η μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, στο νοσοκομείο δεν υπάρχει δερματολογική κλινική: «Οι αλλοδαποί προέρχονται μάλλον από hot spot και έχουν προχωρημένη ψώρα. Ο εισαγγελέας διέταξε την μεταφορά τους στο νοσοκομείο και οι εργαζόμενοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ειδικό απομονωμένο χώρο, κλείνοντας άλλα κρεβάτια κλινικών, για τη νοσηλεία τους. Στο νοσοκομείο Νίκαιας, όμως, υπάρχουν μόνο δερματολόγοι και όχι δερματολογική κλινική. Υπάρχει ανησυχία στους συναδέλφους. Από ότι λένε θα φυλάσσονται από την αστυνομία», τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ