Νεκρά εντοπίστηκαν δύο αδέρφια στην Αργολίδα, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους. 

 

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τις σορούς των δύο ηλικιωμένων αδελφών μέσα στα συντρίμμια του σπιτιού τους, στην Πυργέλα Άργους. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα και έναν άνδρα μεγάλης ηλικίας, που δεν κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από το φλεγόμενο σπίτι τους και βρήκαν τον θάνατο.

 

Η φωτιά ξέσπασε στις 4 τα ξημερώματα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Καθώς οι φλόγες κατέστρεφαν το σπίτι, η στέγη κατέρρευσε και τους καταπλάκωσε. Οι δύο ένοικοι του σπιτιού, φέρεται πως είχαν σφαλίσει τα παράθυρα με λαμαρίνες, επειδή πρόσφατα είχαν πέσει θύματα κλοπής, χάνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο αλλά οι φλόγες είχαν ήδη εξαπλωθεί και η πυρκαγιά μαινόταν εκτός ελέγχου. 

 

Πηγή φωτό: Αργολικές Ειδήσεις
Πηγή φωτό: Αργολικές Ειδήσεις

 

Μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο διοικητής της Πυροσβεστικής Άργους, κ. Καπουράλος, εξέφραζε ήδη από νωρίτερα τους φόβους του για το χειρότερο δυνατό σενάριο. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, τα δύο αδέρφια σπάνια έβγαιναν από το σπίτι τους. Η πυροσβεστική ερευνά τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά. 

 

 

 

Με πληροφορίες από Αργολικές Ειδήσεις