Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι η πυρκαγιά που ξέσπασε σε σπίτι στα Μελίσσια ενώ νέα στοιχεία για τα αίτια βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 

 

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε πρώτο όροφο πολυκατοικίας, η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλαμπόκη και Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πηγές της Πυροσβεστικής, απομακρύνθηκαν με ασφάλεια τέσσερα άτομα που είχαν εγκλωβιστεί στον δεύτερο όροφο και δεν μπορούσαν να κατέβουν λόγω των πυκνών καπνών.

 

Σημειώνεται, ότι νωρίτερα διακομίστηκε σε νοσοκομείο ένα άτομο, από τον πρώτο όροφο όπου ξέσπασε η φωτιά. Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Ο ένοικος του διαμερίσματος όπου ξεκίνησε η φωτιά δήλωσε πως δεν έχει ρεύμα εδώ και πέντε χρόνια καθώς του το έκοψαν. Είπε ακόμα πως ήθελε να στεγνώσει ρούχα και έτσι έβαλε ένα γκαζάκι μέσα στην ντουλάπα, κάτι που κάνει συχνά.

 

 

 

«Είδαμε καπνό, κατέβηκα κάτω και δεν βγήκε έξω. Χτυπάω ξανά του λέω τι έγινε ρε Γιάννη; Πήρε φωτιά μου είπε. Ήταν πάνω τα δύο παιδιά μου, το εγγόνι μου που είναι 18 μηνών και η γυναίκα μου» είπε ο κ. Σταύρος Αντωνιάδης, κάτοικος του δευτέρου ορόφου ο οποίος πρόλαβε και βγήκε εγκαίρως έξω από την πολυκατοικία.