Πετράλωνα: O 21χρονος λέει πως σκότωσε τον νονό του γιατί χτυπούσε τη μητέρα του

Πετράλωνα: O 21χρονος λέει πως σκότωσε τον νονό του γιατί χτυπούσε τη μητέρα του Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Είχα σχεδιάσει από καιρό ότι θα τον σκοτώσω», δήλωσε ο 21χρονος, φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του νονού του στα Πετράλωνα, σύμφωνα με το Οpen.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 21χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον σκότωσε γιατί ο νονός του κακομεταχειριζόταν και ξυλοκοπούσε τη μητέρα του. «Περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να το κάνω και όταν εκείνη την ημέρα τον είδα να κοιμάται τον μαχαίρωσα», δήλωσε στους αστυνομικούς.

Άκαρπες ωστόσο παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για την ανεύρεση του πτώματος του 52χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε, από τον 21χρονο στα Πετράλωνα, σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα και γι' αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς». Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε από το Open φαίνεται ο 21χρονος να πετάει σακούλες σκουπιδιών, σε κάδο απορριμμάτων. Το υλικό εξετάζεται από τις αρχές.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM