Αλεξανδρούπολη: Ένας νεκρός μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Αλεξανδρούπολη: Ένας νεκρός μετά από πυρκαγιά σε διαμέρισμα Facebook Twitter
Νεκρός 70χρονος στην Αλεξανδρούπολη, μετά από εκδήλωση φωτιάς στο διαμέρισμά του - EUROKINISSI/APXEIOY
0

Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ο 70χρονος έχασε τη ζωή του, ανήμερα Χριστουγέννων, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το διαμέρισμα που διέμενε, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, τυλίχτηκε, το μεσημέρι, στις φλόγες. 

Προς βοήθεια έσπευσε 59χρονος γείτονας, ο οποίος εντοπίστηκε, από τους πυροσβέστες χωρίς τις αισθήσεις του. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν επτά πυροσβεστικά οχήματα και χάρη στην άμεση επέμβαση τους η φωτιά περιορίστηκε στο διαμέρισμα και δεν εξαπλώθηκε σε ολόκληρη την οικοδομή.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το θύμα φέρεται ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Ελλάδα / Τέμπη: Απόφαση ρίχνει ευθύνες στο δημόσιο και ορίζει αποζημιώσεις σε συγγενείς θυμάτων

Σύμφωνα με την απόφαση «το Ελληνικό Δημόσιο δια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών άσκησε πλημμελώς την κατά τα ανωτέρω εποπτική του αρμοδιότητα σε θέματα σιδηροδρομικής ασφάλειας»
THE LIFO TEAM