Κρήτη: Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα

Κρήτη: Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του, μέσα στο σπίτι τους.

Ο 54χρονος, που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, κατηγορείται για ανθρωποκτονία μιας 33χρονης με κυνηγετικό όπλο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η δολοφονία έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο άντρας σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του, πυροβολώντας εξ επαφής με καραμπίνα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού όπου έφτασαν και αστυνομικοί του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου και ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Με πληροφορίες από Ekriti, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

Ελλάδα / Υπόθεση Κολωνού: «Ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή, φοβόμουν» δηλώνει η 12χρονη

«Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς. Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε» εξηγεί το παιδί, λίγο πριν την απόφαση της Δικαιοσύνης
NEWSROOM