Έρχονται μειώσεις στα διόδια - Ποιους σταθμούς αφορά

Έρχονται μειώσεις στα διόδια - Ποιους σταθμούς αφορά Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Νέες μειωμένες χρεώσεις για ορισμένους σταθμούς διοδίων θα ισχύσουν από το νέο έτος στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας / Σπάρτης.

Ειδικότερα, οι μειώσεις τιμών της τάξης των 5 λεπτών θα αφορούν σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων και τίθενται σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στον αυτοκινητόδρομο: Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα / Σπάρτη.

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα προβλέπονται από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 (ώρα 00:00) οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2020.

Αναλυτικός πίνακας με τις νέες χρεώσεις ανά κατηγορία:  

 

Έρχονται μειώσεις στα διόδια - Ποιους σταθμούς αφορά Facebook Twitter

Σημειώνεται ότι ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Επιτέλους θα ταξιδεύουμε φθηνότερα !!! Αν περάσουμε 100 φορές, θα μας μείνει ένα ολόκληρο έξτρα 5/ευρο.Από τώρα άρχισα να σκέφτομαι που θα το επενδύσω !!! Ρίξτε ιδέες please.