Νέες μειωμένες χρεώσεις για ορισμένους σταθμούς διοδίων θα ισχύσουν από το νέο έτος στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας / Σπάρτης.

 

Ειδικότερα, οι μειώσεις τιμών της τάξης των 5 λεπτών θα αφορούν σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων και τίθενται σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στον αυτοκινητόδρομο: Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα / Σπάρτη.

 

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα προβλέπονται από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 (ώρα 00:00) οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2020.

 

Αναλυτικός πίνακας με τις νέες χρεώσεις ανά κατηγορία:  

 

 

 

Σημειώνεται ότι ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr