Νέες μειωμένες χρεώσεις για ορισμένους σταθμούς διοδίων θα ισχύσουν από το νέο έτος στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας / Σπάρτης.

 

Ειδικότερα, οι μειώσεις τιμών της τάξης των 5 λεπτών θα αφορούν σε ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων και τίθενται σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 στον αυτοκινητόδρομο: Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα / Σπάρτη.

 

Συγκεκριμένα, με βάση τα όσα προβλέπονται από τη Σύμβαση Παραχώρησης του Έργου «Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος - Τρίπολη - Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο - Σπάρτη» (νόμος 3559/2007, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 8 Ιανουαρίου 2020 προς Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 (ώρα 00:00) οι χρεώσεις στους σταθμούς διοδίων του αυτοκινητοδρόμου αναπροσαρμόζονται τιμαριθμικά για το έτος 2020.

 

Αναλυτικός πίνακας με τις νέες χρεώσεις ανά κατηγορία:  

 

Έρχονται μειώσεις στα διόδια - Ποιους σταθμούς αφορά

 

Σημειώνεται ότι ο νέος τιμοκατάλογος περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και θα ισχύει για όλους τους μετακινούμενους, συμπεριλαμβανομένων των κατόχων ηλεκτρονικών πομποδεκτών.