Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη σχέση της μητέρας της 12χρονης με τον 45χρονο που κατηγορείται για την αποπλάνηση της ανήλικης στα Γρεβενά.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η μητέρα του κοριτσιού και ο 45χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης, τα τελευταία χρόνια διατηρούσαν ερωτική σχέση. Η 12χρονη, εξάλλου, φαίνεται πως ήταν συμμαθήτρια με την κόρη του κατηγορούμενου, ο οποίος είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών.

 

Οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί και εναντίον της μητέρας, καθώς σημειώνουν ότι γνώριζε για το τι έκανε ο 45χρονος στη κόρη της, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της κοινότητας, Π. Αντωνόπουλος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον ΑΝΤ1.

 

Προφυλακιστέοι 45χρονος και μητέρα


Την Τρίτη το απόγευμα με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακριτή τόσο ο 45χρονος όσο και η μητέρα της 12χρονης κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα, ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του ζήτησε να παντρευτεί το θύμα του.

 

Την Τρίτη, κατά την προσαγωγή των δύο κατηγορουμένων, εξαγριωμένοι φίλοι και συγγενείς της 12χρονης κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του 45χρονου και της μητέρας, ωστόσο οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν.