Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία τα διόδια Ωραιοκάστρου

Θεσσαλονίκη: Σε λειτουργία τα διόδια Ωραιοκάστρου Facebook Twitter
0

Ξεκινά από σήμερα, Τετάρτη, η λειτουργία του σταθμού διοδίων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, η έναρξη της λειτουργίας του σταθμού θα γίνει στις 11:00.

Υπενθυμίζεται πως τα διόδια στο Ωραιόκαστρο επρόκειτο να λειτουργήσουν την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο το σχετικό ΦΕΚ για τη λειτουργία τους δεν είχε προλάβει να εκδοθεί.

«Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των διοδίων για το τμήμα Α/Κ Καλοχωρίου - Α/Κ Ευκαρπίας, Μετωπικός Σταθμός Θεσσαλονίκης, ορίζεται το νωρίτερο η 18η/11/2019», αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.

Στο ίδιο ΦΕΚ ορίζεται επίσης η 4η Δεκεμβρίου ως η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η λειτουργία του σταθμού διοδίων στο ύψος της Ασπροβάλτας: «Ως χρόνος έναρξης της είσπραξης των διοδίων για το τμήμα Α/Κ Ρεντίνας - Α/Κ Στρυμόνα, Μετωπικός Σταθμός Ασπροβάλτας, ορίζεται η 4η/12/2019».

Πλέον για τη διέλευση από τα διόδια τα ΙΧ θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 0,50 ευρώ, ενώ τα δίκυκλα θα καταβάλουν 0,30 ευρώ.

Τα φορτηγά οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο με δύο ή τρεις άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,70 μ. θα πληρώνουν 1 ευρώ, ενώ στο 1,5 ευρώ ορίζεται το αντίτιμο διέλευσης για τα φορτηγά με ή χωρίς ρυμουλκούμενο με τέσσερις ή περισσότερους άξονες και ύψος μεγαλύτερο από 2,70 μ.

Αίτημα εξαίρεσης των εργαζόμενων από την καταβολή του κομίστρου στα νέα διόδια Ωραιοκάστρου επί της Εγνατίας Οδού, θα καταθέσει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Με πληροφορίες από Thestival / Voria

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM