ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μέγαρα: Σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του γιατρού o δολοφόνος

Μέγαρα: Σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του γιατρού o δολοφόνος Facebook Twitter
0

Σωφρονιστικός υπάλληλος και κουνιάδος του 48χρονου γιατρού, τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε, φέρεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο δράστης της φονικής επίθεσης στα Μέγαρα.

Η ανθρωποκτονία διαπράχθηκε απόψε σε σπίτι, στη συμβολή των οδών Μυκηνών και Μελετίου Λουκά, στα Μέγαρα και τα θύματα του δράστη ήταν δύο, ο γιατρός που πέθανε και η 43χρονη συζυγός του που νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη.

Ο δράστης πυροβόλησε τους κουνιάδους του έπειτα από διαπληκτισμό που είχε μαζί τους. Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Θριάσιο, όπου και νοσηλεύεται, ενώ οι γιατροί στο ίδιο νοσοκομείο διαπίστωσαν τον θάνατο του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το ΑΠΕ, το ζευγάρι δέχθηκε τους πυροβολισμούς μπροστά στα μάτια των παιδιών του.

Το κίνητρο για την ανθρωποκτονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία είναι το γεγονός, ότι ο φερόμενος ως δράστης θεωρούσε τον 48χρονο υπεύθυνο για τον χωρισμό με την γυναίκα του. Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου.

Σε εξέλιξη είναι το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM