Πυροβόλησαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα – Νεκρός ο άνδρας

Πυροβόλησαν ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στα Μέγαρα – Νεκρός ο άνδρας Facebook Twitter
0

Νεκρός είναι ένας άνδρας, και σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκαν μέσα στο σπίτι τους στα Μέγαρα το βράδυ της Πέμπτης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν συγγενικό πρόσωπο του ζευγαριού ως το δράστη. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είχε προηγηθεί έντονος διαπληκτισμός του δράστη με το ζευγάρι και στη συνέχεια εκείνος έβγαλε πιστόλι και τους πυροβόλησε. 

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, το έγκλημα εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του ζευγαριού. Η αιματηρή επίθεση συνέβη σε σπίτι επί της οδού Μελέτη Λουκά.

Ο 48χρονος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο Θριάσιο νοσοκομείο. Η άτυχη γυναίκα, ηλικίας 43 ετών, διακομίστηκε στο ίδιο νοσοκομείο και προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της. 

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM