Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο στη Νέα Πεντέλη - Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί

Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε 14χρονο στη Νέα Πεντέλη - Σε κρίσιμη κατάσταση το παιδί Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
0

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Νέα Πεντέλη όταν μία 27χρονη οδηγός παρέσυρε με το αυτοκίνητό της έναν 14χρονο. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η οδηγός, μετά το τροχαίο, εγκατέλειψε σοβαρά τραυματισμένο τον 14χρονο, ο οποίος - μαζί με φίλους του- κατέβηκε σε στάση που βρίσκεται στην Πλατεία Κύπρου. Η οδηγός φέρεται να προσπέρασε το σταματημένο λεωφορείο, χτύπησε το παιδί και αρχικά το εγκατέλειψε. Στη συνέχεια, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Πεντέλης, κατέθεσε για το τροχαίο και παραδόθηκε.

Το 14χρονο αγόρι νοσηλεύεται στην εντατική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαϊα Κυριακού» και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Ελλάδα / Καταδίκη του Δημήτρη Μαρέδη για τον εκβιασμό της Ζέττας Μακρή προτείνει η Εισαγγελέας

Η Εισαγγελέας απέρριψε ως αβάσιμους τους ισχυρισμούς του Μαρέδη, σύμφωνα με τους οποίους επρόκειτο για νόμιμη εμπορική συναλλαγή προβολής της βουλευτού μέσω των ΜΜΕ που διαχειρίζεται
LIFO NEWSROOM