Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, στις 12 το μεσημέρι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι δίνουν ραντεβού στο άγαλμα του Βενιζέλου για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. 

Στις 4 το μεσημέρι η Μη Κυβερνητική Οργάνωση A21 θα στείλει ηχηρό μήνυμα ενάντια στην εμπορία ανθρώπων. Η εκκίνηση της πορείας θα γίνει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ως σιωπηρή διαμαρτυρία ενάντια στο Trafficking.

Στις 6 το απόγευμα αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καμάρας και ενδέχεται να πραγματοποιήσουν πορεία ενάντια στη δίωξη των 19 συλληφθέντων για τις παρεμβάσεις στο Τουρκικό Προξενείο και το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Τέλος,  μέλη του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) θα πραγματοποιήσουν μουσική εκδήλωση με χαρακτήρα διαμαρτυρίας στο Άγαλμα του Βενιζέλου για θέματα παιδείας, στις 7 το απόγευμα.

Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ειδικότερα, στις 12 το μεσημέρι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι δίνουν ραντεβού στο άγαλμα του Βενιζέλου για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης. Πηγή: www.lifo.grΜόλις διέσχισαν την Εγνατία τα 40 άτομα.Οι ίδιοι θα είναι και στις υπόλοιπες ώρες.Έχουν προκαλέσει χάος στην πόλη με το μποτιλιάρισμα σε μέρα ανοιχτής αγοράς.Ξέρω για την δύναμη της συνήθειας αλλά αυτό το χούι πρέπει να κοπεί.