Φλεγόμενο πτώμα γυναίκας σε αποθήκη στην Ξάνθη - Μακάβριο και μυστήριο εύρημα

Φλεγόμενο πτώμα γυναίκας σε αποθήκη στην Ξάνθη - Μακάβριο και μυστήριο εύρημα Facebook Twitter
0

Ένα μακάβριο εύρημα με φλεγόμενο πτώμα γυναίκας απασχολεί τις αρχές στην Ξάνθη. 


Ειδικότερα, οι Αρχές βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα όταν ειδοποιήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα, για φωτιά σε παλιό εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, στην έξοδο προς Κομοτηνή. Αμέσως επενέβησαν, έσβησαν τη φωτιά και ειδοποίησαν τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πρόκειται πιθανόν για το πτώμα μιας γυναίκας, αγνώστου ταυτότητας, όπως άγνωστο παραμένει και το πώς βρέθηκε στον χώρο του παλιό εργοστασίου και πώς τυλίχθηκε στις φλόγες. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ περισυνέλλεξε το πτώμα, στο οποίο θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Οι αστυνομικές αρχές δεν κάνουν για την ώρα οποιαδήποτε εκτίμηση, σε σχέση με τα αίτια θανάτου του ατόμου. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης ξεκίνησε έρευνα, ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του πτώματος, ενώ τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής αναμένονται τα επόμενα 24ωρα. Όλα τα σενάρια, από την αυτοχειρία έως το έγκλημα είναι ανοιχτά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM