Στο χειρουργείο μπαίνει εσπευσμένα ο Πέτρος Τατσόπουλος, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν ανεύρυσμα αορτής και η κατάσταση του κρίνεται «υπερεπείγουσα». 

 

Το πρωί, και ενώ ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «Εκτός γραμμής» στον Alpha, ο κ. Τατσόπουλος, παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο στήθος και λίγο αργότερα λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο όπου οι γιατροί του έκαναν στεφανιογραφία, η οποία έδειξε ότι τα αγγεία του είναι σε καλή κατάσταση και ως εκ τούτου δεν προκύπτει έμφραγμα.

 

Ωστόσο, απεικονίστηκε διαχωρισμός της αορτής (ανεύρυσμα) με την κατάσταση του να θεωρείται υπερεπέιγουσα. Ο κ. Τατσόπουλος μεταφέρθηκε κατευθείαν στην καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκράτειου, σύμφωνα με πληροφορίες έχει διασωληνωθεί και από λεπτό σε λεπτό θα μπει στο χειρουργείο. 

 

Τι συνέβη στο στούντιο

Ενώ τον λόγο στο πάνελ είχε ο Δημήτρης Βίτσας, ο κ. Τατσόπουλος διέκοψε εμφανώς θορυβημένος τον συνομιλητή του και απευθύνθηκε στους παριστάμενους: «Θα μου επιτρέψετε, επειδή ένιωσα έναν ισχυρό πόνο στο στήθος, να αποχωρήσω». Πριν προλάβει να σηκωθεί όμως, έσκυψε πάνω στο τραπέζι και έπιασε με το δεξί χέρι το κεφάλι του. 

 

Ο Τάκης Χατζής διέκοψε αμέσως την κανονική ροή προσφέροντας στον προσκεκλημένο του ένα ποτήρι νερό. Επιστρέφοντας από το αναγκαστικό, έκτακτο διαφημιστικό διάλειμμα, ο Τάκης Χατζής ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε λιποθυμήσει. «Είχαμε ένα μικρό περιστατικό, δυσάρεστο. Είχαμε αυτή τη λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Είναι μαζί μας με τον γιατρό τον κ. Λήρα ο οποίος ήτανε καλεσμένος μας. Έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο, ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Στα πλάνα που ακολουθούν, έκδηλη είναι και η αγωνία της Λίδας Μπόλα.