Δολοφόνησαν άντρα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Δολοφόνησαν άντρα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Άγνωστοι τραυμάτισαν θανάσιμα έναν άνδρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αργά το πρωί, οι δράστες μαχαίρωσαν το θύμα τους και τράπηκαν σε φυγή. Ο άνδρας βρέθηκε πεσμένος στο πεζοδρόμιο έξω μετρό Αμπελοκήπων, μόλις λίγα μέτρα από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ). Παρότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο στις 11:20π.μ, υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αιτία της συμπλοκής ήταν οικονομικές διαφορές για ναρκωτικά. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του θύματος. Σύμφωνα πάντως με την ενημέρωση της αστυνομίας, το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών και στα πλαίσια των ερευνών έχει κάνει ήδη τρεις προσαγωγές. Ο πρώτος ύποπτος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων και λίγο αργότερα ακολούθησαν άλλες δύο προσαγωγές. 

Για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια