Ντύθηκαν παίκτες βόλεϊ και προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα από το Ελ. Βενιζέλος

Ντύθηκαν παίκτες βόλεϊ και προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα από το Ελ. Βενιζέλος Facebook Twitter
Πηγή φωτό: ΕΛ.ΑΣ.
2

Ντυμένοι ως αθλητές και μάλιστα παίκτες ομάδας βόλεϊ προσπάθησαν να φύγουν παράνομα από «Ελ.Βενιζέλος» δέκα αλλοδαποί και συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, «οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων στην Ελλάδα, πήγαν στο «Ελ.Βενιζέλος» για να ταξιδέψουν σε ευρωπαϊκή χώρα.

Για τον σκοπό αυτό έκαναν χρήση γνήσιων διαβατηρίων άλλης χώρας, τα οποία όμως είχαν εκδοθεί για άλλα άτομα. Όπως διαπιστώθηκε, όμως, τα συγκεκριμένα διαβατήρια ήταν καταχωρημένα ως κλαπέντα -απολεσθέντα».

Σύμφωνα με την αστυνομία, «οι Σύροι, προκειμένου να εξαπατήσουν τις Αρχές και να διαφύγουν της προσοχής τους, πήγαν στο αεροδρόμιο  φορώντας την ίδια αθλητική ενδυμασία, ώστε να δείχνουν ως ομάδα βόλεϊ, κρατώντας μάλιστα ίδιους αθλητικούς σάκους, καθώς και δύο μπάλες». 

Στον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. σκοπός τους ήταν να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα.

Οι δέκα κατηγορούμενοι, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια