Τροχαίο στο Αίγιο: Ανατροπή με πληροφορίες για δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι

Τροχαίο στο Αίγιο: Ανατροπή με πληροφορίες για δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο που σκότωσε γιαγιά και εγγόνι Facebook Twitter
1

Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα μία γιαγιά και το εγγόνι της στο Αίγιο βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς πληροφορίες κάνουν λόγο την ύπαρξη δεύτερου ατόμου στο αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1, το ρεπορτάζ του οποίου αναφέρει ότι οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, στη μοιραία BMW του 28χρονου αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού συνοδηγός ήταν μία γυναίκα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου αποβίβασε την γυναίκα λίγα μέτρα μετά το σημείο όπου έγινε το τροχαίο. Η γυναίκα ήταν σε κατάσταση σοκ, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι λιποθύμησε. Η γυναίκα φέρεται να έχει ήδη καταθέσει στις Αρχές για το συμβάν. 

Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Κυριακής την παλαιά εθνική οδό Πατρών - Αιγίου κοντά στο χωριό Καμάρες. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός χτύπησε με σφοδρότητα τη γιαγιά που ήταν πεζή και το εγγόνι της που ήταν στο καρότσι πάνω στο πεζοδρόμιο. 

«Άνοιξε το κεφαλάκι του. Το πήρα αγκαλιά και το φίλησα. Και η μανούλα μου. Θέλω να πω στην αστυνομία να μην τον αφήσουν, γιατί θα κάνω κακό και ας πάω φυλακή, δεν με νοιάζει» δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας του βρέφους. 

 

Πώς έγινε η σύλληψη του 28χρονου

Το αυτοκίνητο του 28χρονου υπέστη σοβαρές ζημιές από το τροχαίο. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ίχνη από τη ζάντα του οχήματος στην άσφαλτο. Ο 28χρονος άφησε το αυτοκίνητο του κοντά στο σπίτι του, όπου εκεί οι Αρχές βρήκαν την μητέρα του και τον θείο του και στη συνέχεια κρύφτηκε σε ένα σκάφος στην παραλία του Λόγγου, όπου και συνελήφθη. Οι συγγενείς του τον έπεισαν να παραδοθεί. 

Ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος μετά από απόφαση εισαγγελέα του ναυτοδικείου Πειραιά, γεγονός που εξόργισε την τοπική κοινωνία του Αιγίου. 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια