Φωτιά στον Υμηττό: Καταγγελίες για εκρήξεις

Φωτιά στον Υμηττό: Καταγγελίες για εκρήξεις Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Καταγγελίες κατοίκων της Παιανίας για εκρήξεις και ταυτόχρονες εστίες διερευνά η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, μετά την εκδήλωση της μεγάλης φωτιάς στον Υμηττό.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο που να πιστοποιεί εμπρησμό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ένας κάτοικος της περιοχής περιέγραψε τις δραματικές πρώτες ώρες της φωτιάς.«Κόλαση» είπε ο άνδρας, και συμπλήρωσε:«Αυτοί είναι εμπρησμοί. Έκαιγε παντού, κάποιοι άκουσαν εκρήξεις. Είναι 100% εμπρησμός μέσα στη νύχτα»

Ανάλογες καταγγελίες έκαναν και κάτοικοι της περιοχής στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Φωτιά στον Υμηττό: Καταγγελίες για εκρήξεις Facebook Twitter
EUROKINISSI

Αυτή τη στιγμή η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση ενώ συνεχίζουν να επιχειρούν όλες οι δυνάμεις μέχρι να σβήσουν κάποιες μικρές εστίες που παραμένουν ακόμα ενεργές. Εκφράζεται ωστόσο αισιοδοξία ότι η πυρκαγιά θα ελεγχθεί σύντομα.Η φωτιά έφτασε στις κεραίες, όπου προξένησε μικρές ζημιές σε υλικά έξω από το χώρο.

Σε ότι αφορά στις ζημιές στην Παιανία από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές σε ένα σπίτι και εξωτερικά σε άλλα τρία. Οι κάτοικοι δεν κινδύνευσαν, καθώς απομακρύνθηκαν έγκαιρα με την συνδρομή της Αστυνομίας.

Ήδη από τις 8 το πρωί, έχει ανοίξει το τμήμα της Αττικής Οδού προς Καισαριανή και η λεωφόρος Κατεχάκη-Αλίμου, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων λόγω της πυρκαγιάς στον Υμηττό. Πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, αλλά στις διασταυρώσεις υπάρχουν παντού τροχονόμοι για να κατευθύνουν τους οδηγούς.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM