Πλατανιάς: Επιτέθηκε σε εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο στην ταβέρνα της γυναίκας του

Πλατανιάς: Επιτέθηκε σε εφοριακούς που πήγαν για έλεγχο στην ταβέρνα της γυναίκας του Facebook Twitter
1

Έναν 59χρονο άνδρα, σύζυγο ιδιοκτήτριας ταβέρνας στον Πλατανιά, αναζητά η Αστυνομία μετά από επίθεση σε εφοριακούς που είχαν πάει για έλεγχο στην επιχείρηση.


Ειδικότερα, ο 59χρονος το απόγευμα της Πέμπτης επιτέθηκε στο ζευγάρι των εφοριακών όταν βεβαίωσαν παράβαση στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί η σύζυγός του στον Πλατανιά στη Μαγνησία.


Σύμφωνα με το magnesianews, το επεισόδιο σημειώθηκε στις 20:00 το βράδυ όταν οι δύο υπάλληλοι της Εφορίας 61 χρονών ο άνδρας και 58 η γυναίκα, πήγαν για έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραλία του Πλατανιά.


Αφού έκαναν τον έλεγχο και βεβαίωσαν παράβαση, ο 59χρονος σύζυγος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος επιτέθηκε και χτύπησε τον άνδρα, προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες.

Οι εφοριακοί ενημέρωσαν την Αστυνομία και ο 59χρονος αναζητείται να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτοφώρου διαδικασίας.

Με πληροφορίες από magnesianews

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
"Στη γυναίκα μου, ρε, κάν' τα σε μένα αν είσαι άντρας, ρε ..", εννοούσε ο σύζυγος ο βαρύς, ο ανατολίτης...Και χτύπησε τον ελεγκτή. Απλά πράγματα.Αν πάει στο δικαστήριο, θα πει ότι τον έπνιγε το δίκιο του και "προστάτευσε" τη σύζυγό του από την "προσβολή" της τιμής της και συνεπώς και της δικής του.Άμα είσαι καλός οικογενειάρχης, φαίνεται...