Στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι - Έπνιξε με σακούλα τον συγκάτοικό του

Στυγερό έγκλημα στο Περιστέρι - Έπνιξε με σακούλα τον συγκάτοικό του Facebook Twitter
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Μια άγρια δολοφονία κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρχές την Τετάρτη το μεσημέρι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας 35χρονος στο Περιστέρι έπνιξε τον 37χρονο συγκάτοικό του με μία σακούλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είχε προηγηθεί πολύωρος καβγάς ανάμεσα στους συγκατοίκους. Λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι ο 35χρονος κατάφερε να περάσει μια σακούλα γύρω από το κεφάλι του 38χρονου συγκατοίκου του και να του προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο.

Το έγκλημα έγινε σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, επί της οδού Αγραφιώτου στο Περιστέρι. Το έγκλημα έγινε πριν από λίγο και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δράστης, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο δράστης, είχε το πρωί επεισόδιο με τον συγκάτοικό του, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων τους.

Στη συνέχεια το επεισόδιο έληξε, αλλά το μεσημέρι άρχισαν πάλι να καυγαδίζουν. Τότε, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία. Μόλις έφτασαν στο διαμέρισμα αστυνομικοί και χτύπησαν την πόρτα, άνοιξε ο δράστης και, αφού τους είπε ότι σκότωσε τον συγκάτοικό του, παραδόθηκε.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM