Δολοφονία τουρίστα στην Κρήτη: Στον εισαγγελέα η γυναίκα που κατηγορείται πως τον σκότωσε με ψαλίδι

Δολοφονία τουρίστα στην Κρήτη: Στον εισαγγελέα η γυναίκα που κατηγορείται πως τον σκότωσε με ψαλίδι Facebook Twitter
0

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Κρήτη τις εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 56χρονου Γάλλου τουρίστα με την 44χρονη σύντροφό του να θεωρείται πως διέπραξε το ειδεχθές έγκλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 44χρονη σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα και τις πρώτες πληροφορίες, η 44χρονη κατηγορείται πως σκότωσε τον σύντροφό της με ένα ψαλίδι. σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρο, στο Ηράκλειο. Το σώμα του 56χρονου τουρίστα έφερε πολλά τραύματα στην περιοχή της καρδιάς και του λαιμού ενώ είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 56χρονος έφτασε στην Κρήτη μαζί με την 44χρονη το περασμένο Σάββατο και είχαν σκοπό να κάνουν στο νησί διακοπές για μία ολόκληρη βδομάδα. Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως καθημερινά το ζευγάρι κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιό του όπου άρχιζαν οι καυγάδες.

Μάλιστα, κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο κάθε βράδυ φαίνεται να υπήρχαν παράπονα από άλλους τουρίστες καθώς από το δωμάτιό τους ακούγονταν υστερικές φωνές και χτυπήματα.

Το βράδυ της δολοφονίας, πελάτες του ξενοδοχείου που έμεναν δίπλα, τους άκουσαν να καυγαδίσουν και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους. Εκείνοι ανέβηκαν στο δωμάτιο, χτύπησαν αλλά δεν πήραν καμία απάντηση. Τελικά, άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν τον 56χρονο να αιμόφυρτο μπροστά από το δωμάτιο του μπάνιου και την 44χρονη να κάθεται στο κρεβάτι. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον 56χρονο.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας κάνοντας μία πρώτη αυτοψία, βρήκαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλαθάκι των αχρήστων και συνέλαβαν την 44χρονη. Η 44χρονη από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα ισχυριζόμενη πως ο 56χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.

Για το μοιραίο βράδυ ανέφερε πως ο σύντροφός της πήρε το ψαλίδι με σκοπό ν' αυτοκτονήσει εκείνη προσπάθησε να τον σταματήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Με πληροφορίες από cretapost.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM