Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Γυναίκα καταγγέλλει πως της είχε επιτεθεί ο δράστης - Λέει πως αναγνώρισε το αυτοκίνητο του

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Γυναίκα καταγγέλλει πως της είχε επιτεθεί ο δράστης - Λέει πως αναγνώρισε το αυτοκίνητο του Facebook Twitter
Φωτογραφία: Cretapost
0

Στο παρελθόν του 27χρονου δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, Σουζαν Ίτον, στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας στην Κρήτη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αlpha, οι αστυνομικοί ερευνούν περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες που έχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν με τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου. Σύμφωνα με τον Alpha, πρόκειται για τρεις περιπτώσεις επιθέσεων σε γυναίκες, με τη μία μάλιστα να υποστηρίζει πως έχει αναγνωρίσει το αυτοκίνητο του δράστη. 

Η πρώτη επίθεση έγινε πριν από δύο μήνες και είναι πανομοιότυπη με την επίθεση που δέχτηκε η Σούζαν Ίτον. Η γυναίκα, η οποία προέρχεται από την Πολωνία κατήγγειλε ότι ένας άνδρας την παρέσυρε με το αμάξι με αποτέλεσμα να βρεθεί σε χωράφι. Ο άνδρας -σύμφωνα με τη γυναίκα- κατέβηκε από το αμάξι αλλά ευτυχώς εκείνη κατάφερε να ξεφύγει. Η γυναίκα ωστόσο, σύμφωνα με τον Alpha, πριν απομακρυνθεί αναγνώρισε το αυτοκίνητο. 

Παρόμοιο περιστατικό είχε καταγγείλει το καλοκαίρι του 2018 και μια γυναίκα από τη Λιθουανία.Η τρίτη επίθεση έγινε πριν από 20 μέρες όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε μια γυναίκα, χωρίς αυτοκίνητο αυτή τη φορά. Προσπάθησε να την πιάσει από τον λαιμό, όμως η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει. Ο Αlpha μεταδίδει πως η συγκεκριμένη μαρτυρία θεωρείται κλειδί, καθώς είχε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον δράστη.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό πως παραιτήθηκε ο δικηγόρος του καθ' ομολογίαν βιαστή και δολοφόνου της Σούζαν Ίτον 

Όπως μεταδίδει το τοπικό cretapost.gr, o συνήγορος Μάρκος Περράκης παραιτήθηκε το πρωί από την υπεράσπιση του 27χρονου Κρητικού, που ομολόγησε στην αστυνομία ότι βίασε και σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια του 27χρονου είχε ζητήσει από τον γνωστό δικηγόρο των Χανίων να αναλάβει την υπεράσπιση του, όμως νωρίς το πρωί μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων όπου και παραιτήθηκε.

Μιλώντας στο zarpanews.gr, ο κ. Περράκης εξήγησε πως επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους τους οποίους ο ίδιος χαρακτήρισε «προφανείς». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο εισαγγελέας έκανε δεκτή την παραίτησή του και αναμένεται να διοριστεί αυτεπάγγελτα νέος συνήγορος. Την Παρασκευή ο δράστης θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια «βίαιης εγκληματικής ενέργειας και πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης». Ο δράστης έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά αναγκάστηκε να ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM