Κάρυστος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες

Κάρυστος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες Facebook Twitter
0

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στην Κάρυστο μετά τις ολονύκτιες επιχειρήσεις για την κατάσβεσή της, ενώ στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η φωτιά ξέσπασε στην νότια πλευρά της Εύβοιας στην περιοχή της Καρύστου κοντά στον οικισμό Μπούρος και αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Αρχικά η φωτιά είχε κατεύθυνση προς την θάλασσα, ωστόσο ο ισχυρός άνεμος που έπνεε στην περιοχή άλλαξε πορεία και γύρισε τις φλόγες προς το χωριό Μετόχι.

Κάρυστος: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά μετά από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες Facebook Twitter

Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν 17 οχήματα με 34 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 4 υδροφόρες ΟΤΑ.

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, δόθηκε εντολή εκκένωσης εξοχικών κατοικιών που βρίσκονται κοντά στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Κάρυστο. Περίπου 15 κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές σημείο, σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής που εισηγήθηκε την εντολή εκκένωσης των κατοικιών.

Δήμαρχος Καρύστου: Η φωτιά περιορίστηκε άμεσα παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες

«Η φωτιά που ξεκίνησε πριν λίγες ώρες στην περιοχή του Αετού, τέθηκε υπό έλεγχο μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Δήμου, της Περιφέρειας, του Λιμενικού Σώματος και των εθελοντών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν για να περιοριστεί η φωτιά άμεσα, παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με τους ισχυρούς ανέμους», δήλωσε νωρίτερα ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος. 

 

Με πληροφορίες από eviazoom/tvstar.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM