Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη μακάβρια προσπάθεια της 68χρονης μητροκτόνου από του Γουδή, να σέρνει το πτώμα της μητέρας της τυλιγμένο σε κουβέρτα, στη μέση του δρόμου.

 

Το απόγευμα του Σαββάτου, ένας περαστικός ήταν αυτός που εντόπισε το πτώμα της 92χρονης, τυλιγμένο σε μία κουβέρτα και δεμένο με σκοινιά, στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ ήταν άμεση και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες το έγκλημα είχε εξιχνιαστεί: τον φόνο είχε διαπράξει η ίδια η κόρη του θύματος. 

 

Τώρα ένα βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το κανάλι Open Beyond, δείχνει τη μητροκτόνο να σέρνει το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης πριν το εγκαταλείψει σε κοινή θέα. Η φαίνεται 68χρονη να σέρνει με μεγάλη δυσκολία την κουβέρτα με το πτώμα. 

 

Η κάμερα έχει καταγράψει και διερχόμενους που κοιτούν με απορία την μητροκτόνο. Ένας άνδρας με ανοιχτόχρωμο παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Παπαδιαμαντοπούλου και Λοχαγού Γιαννοπούλου και παραμένει στο σημείο κοιτώντας την 68χρονη. Λίγα λεπτά αργότερα, η 68χρονη επιστρέφει ξανά στο σημείο όπου βρίσκεται ο άγνωστος άνδρας, στον οποίο φαίνεται αρχικά να του ζητά να απομακρυνθεί, σηκώνοντας το δεξί της χέρι. Στη συνέχεια μιλά μαζί του για αρκετά λεπτά.

 

Η 68χρονη ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως σκότωσε τη μητέρα της επειδή έπασχε από άνοια και η κατάσταση της υγείας της χειροτέρευε.