Νεκρή μια γυναίκα σε τροχαίο στην Κηφισιά - Εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του αυτοκινήτου

Νεκρή μια γυναίκα σε τροχαίο στην Κηφισιά - Εγκλωβίστηκε στην καμπίνα του αυτοκινήτου Facebook Twitter
1

Τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα σε τροχαίο στην Κηφισιά στον κόμβο Καλυφτάκη.

Το τροχαίο σημειώθηκε την Πέμπτη στις 20:30 όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 48χρονη, προσέκρουσε σε σταθερό αντικείμενο και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Για το τροχαίο διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που στοίχησαν τη ζωή στην άτυχη 48χρονη.

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, προσπάθησαν να την απεγκλωβίσουν γρήγορα, αλλά τα τραύματά της, ήταν τόσο βαριά, που υπέκυψε μέσα στο ασθενοφόρο που την μετέφερε σε νοσοκομείο.

Η άτυχη γυναίκα ανέβαινε τον Κηφισό στο ρεύμα προς Λαμία και στο ύψος της Κηφισιάς, βγήκε από την εθνική οδό, παίρνοντας τον παράδρομο που οδηγεί στον Κόμβο Καλυφτάκη.

Άγνωστο γιατί, ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το τζιπ χτύπησε με ορμή σε ένα τσιμεντένιο διαχωριστικό και μια μεταλλική κολόνα, και στη συνέχεια ανετράπη στη μέση του δρόμου. Η 48χρονη, εγκλωβίστηκε μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια