Γεμίζουν οι παραλίες - Μεγάλη η αποχή στις κάλπες του β' γύρου

Γεμίζουν οι παραλίες - Μεγάλη η αποχή στις κάλπες του β' γύρου Facebook Twitter
1

Ο φόβος της χαμηλής συμμετοχής στις κάλπες του β΄γύρου δείχνει να επιβεβαιώνεται.  Καθώς οι παραλίες και τα καφέ γεμίζουν, οι πληροφορίες που έρχονται από πολλές πόλεις της Ελλάδας κάνουν λόγο για τεράστια αποχή.

Ναυπακτία, Λαμία, Λήμνος, Αγρίνιο, Λάρισα, αλλά και Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι μόνο μερικές από τις πόλεις όπου από το πρωί σημειώνεται χαμηλή προσέλευση ψηφοφόρων.

Σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι και οι επικεφαλής των πολιτικών παρατάξεων πήγαν σήμερα νωρίς στα εκλογικά κέντρα, όπου ψηφίζουν ώστε από νωρίς να στείλουν μήνυμα στον κόσμο να μην αγνοήσει τη σημασία της σημερινής μέρας. Ωστόσο για την ώρα η συμμετοχή είναι αρκετά χαμηλότερη από την περασμένη Κυριακή. Αρκετοί ψηφοφόροι που πήγαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σχολιάζουν στα social media πως βρήκαν σχεδόν άδεια τα σχολεία.

Την ίδια ώρα σε περιοχές με καλό καιρό οι παραλίες είναι γεμάτες. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7.00 το πρωί και θα κλείσουν 12 ώρες αργότερα, δηλαδή στις 7.00 το απόγευμα.

 
Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM