Εκλογές 2019: Γυναίκα κάλεσε το ΕΚΑΒ επειδή δεν ήθελε να μείνει ως εφορευτική επιτροπή

Εκλογές 2019: Γυναίκα κάλεσε το ΕΚΑΒ επειδή δεν ήθελε να μείνει ως εφορευτική επιτροπή Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ/EUROKINISSI
0

Αναστάτωση προκλήθηκε σε εκλογικό τμήμα της Θεσσαλονίκης όπου μια γυναίκα πήγε να ψηφίσει και όταν έμαθε πως ήταν μέλος της εφορευτικής εφορευτικής, κάλεσε το ΕΚΑΒ να την πάρει.

Σύμφωνα με το voria.gr, η δικαστική αντιπρόσωπος ήρθε σε λεκτική αντιπαράθεση με μια γυναίκα που κλήθηκε για μέλος της εφορευτικής επιτροπής και βρέθηκε στο συγκεκριμένο τμήμα, μαζί με τον σύζυγό της, για να ψηφίσει.

Ωστόσο αρνήθηκε να παραμείνει για την εκλογική διαδικασία των Ευρωεκλογών και των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, ζητώντας ζήτησε να αποχωρήσει. Η γυναίκα επικαλέστηκε μάλιστα αδιαθεσία οπότε κλήθηκε στο σημείο και την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγιναν σχετικές συστάσεις και στην ίδια και στον σύζυγό της μετά τη λήξη του περιστατικού.

Το περιστατικό συνέβη στο 8ο γυμνάσιο Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Ανάληψης, όπου η εκλογική διαδικασία δεν διακόπηκε και συνεχίσθηκε κανονικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LiFO ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Ελλάδα / Μιχάλης Μαρμαρινός από Δελφούς: «Δεν υπάρχει το "εγώ" χωρίς τον συνάνθρωπο»

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου συμμετείχε μαζί με τον ομότιμο καθηγητή Κοινωνικής Ψυχιατρικής Στέλιο Στυλιανίδη και τον επικεφαλής ιατρό αποστολών στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Αστροναυτών, Αδριανό Γολέμη, σε μια συζήτηση όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν η αποδοχή, η συμπερίληψη, η ψυχική υγεία και η αξία της συνεργασίας, στο πλαίσιο του 11ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
THE LIFO TEAM