Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 18χρονη στην Καλλιθέα

Παραδόθηκε ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 18χρονη στην Καλλιθέα Facebook Twitter
2

Παραδόθηκε στις αρχές ο οδηγός που παρέσυρε με το όχημά του και στη συνέχεια εγκατέλειψε αβοήθητη μια 18χρονη, στην οδό Θησέως στην Καλλιθέα το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο 29χρονος παραδόθηκε στις αρχές το απόγευμα της Τετάρτης, πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας μαζί με τον δικηγόρο του. Οι αρχές αναζητούσαν τον οδηγό του αυτοκινήτου από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν χτύπησε και εγκατέλειψε μια 18χρονη, η οποία επέστρεφε σπίτι της μετά από πάρτι για τη Eurovision.

«Πανικοβλήθηκα, εγκατέλειψα το αυτοκίνητο, προσπαθούσα να βρω τέσσερις ημέρες μια λύση», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο 29χρονος, σημειώνοντας πως ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά το τροχαίο ήταν ο δικηγόρος του, Μανώλης Βαμβουνάκης. Μάλιστα πρόσθεσε πως θέλει επισκεφθεί στο νοσοκομείο την 18χρονη, για την οποία «παρακαλά να γίνει καλά».

«Θέλω να ζητήσω βαθύτατη συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της. Είμαι εδώ για να διορθώσω το λάθος μου με όποιον τρόπο μπορώ. Ξέρω ότι σε μερικά δευτερόλεπτα κατέστρεψα τη ζωή της οικογένειας, της κοπέλας και τη δικιά μου», είπε ο 29χρονος λίγο πριν προσέλθει στο αστυνομικό τμήμα.

Η 18χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του, ενώ ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος και θα κληθεί για κατάθεση όταν ολοκληρωθεί από την τροχαία όλη η έρευνα για το ατύχημα. 

Δείτε το βίντεο:

 
Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
σημειώνοντας πως ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά το τροχαίο ήταν ο δικηγόρος του Πηγή: www.lifo.grΔεν δείχνει και τόσο μεγάλο πανικό και θολωμένο μυαλό αυτό. Την ουρά του απ έξω ήθελε να βγάλει. Και διατηρώ επιφυλάξεις κατά πόσον θέλησε ο ίδιος από αίσθημα ευθύνης και συμπόνοια να παραδοθεί μόνος του. Πήγα να πω ένα μικρό μπράβο που τελικά εμφανίστηκε (όσο νάναι άλλοι μένουν για πάντα άγνωστοι) αλλά σκέφτηκα πως λογικά έπαιξε ρόλο η κουβέντα με τον δικηγόρο που τον "δασκάλεψε" φαίνεται για το τι είναι προτιμότερο να κάνει.Ναι φίλε, να παρακαλάς να γίνει καλά η κοπέλα. Και να προσέχεις την άλλη φορά αν ξαναπιάσεις τιμόνι κάποτε (ο ΚΟΚ αυστηροποιηθηκε περυσι, λογικά θα του πάρουν για ένα διάστημα το δίπλωμα). Δεν σεβόμαστε την διάβαση πεζών αλλά άμα γίνει καμιά στραβή μετά δεν ξέρουμε πως συνέβη ό,τι συνέβη.
Λογικά ήταν σουρα και περίμενε να περάσουν μερικές μέρες για να φύγει το αλκοόλ από το σύστημα του (εξετάσεις αίματος καθαρές μετά από 48 ώρες και ούρων καθαρές μετά από 70 ώρες) για να τη βγάλει καθαρή μη του το πάρουν και το δίπλωμα του παιδιού κρίμα είναι... Τον δασκαλεψε "καλά" ο δικηγόρος από ότι φαίνεται... Μακάρι να ανακάμψει η κοπέλα και να γίνει καλά σύντομα