Έγκλημα στην Καλλιθέα: Προφυλακιστέος ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Προφυλακιστέος ο εν διαστάσει σύζυγος της 29χρονης Facebook Twitter
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας που βρέθηκε στραγγαλισμένη στην Καλλιθέα

Ο 32χρονος άνδρας, φέρεται να αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στη στυγερή δολοφονία της 29χρονης μητέρας δύο παιδιών, που βρέθηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι την μέρα της δολοφονίας, πέρασε νωρίς το πρωί για να πάρει τα παιδιά και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στα Πετράλωνα. Κατά τον ίδιο, δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα και η σύζυγός του κατέβασε στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας από τη Γεωργία υποστήριξε πως μαζί με τη γυναίκα του προσπαθούσαν «να κρατήσουν τις ισορροπίες «για το καλό των παιδιών τους». Ωστόσο δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα και οδηγήθηκε στη φυλακή αμέσως μετά την απολογία του. Έξω από το δικαστικό κτίριο τον περίμενε ο 11χρονος γιος του από τον οποίο ζήτησε να μην πιστεύει όσα ακούγονται και «να κάνει υπομονή».

Η μητέρα δύο παιδιών από τη Γεωργία, βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της από την θεία της, με τους γείτονες να καταμαρτυρούν ότι οι καβγάδες ήταν συχνοί και άκουγαν συχνά τα παιδιά να ουρλιάζουν. Η νεκροψία – νεκροτομή που πραγματοποιήθηκε έδειξε ότι η νεαρή μητέρα έπεσε θύμα στραγγαλισμού διά βρόγχου. Το φονικό όπλο είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, μια λεπτή γυναικεία ζώνη που βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της άτυχης γυναίκας.

  

Το απόγευμα της Τρίτης η θεία της πήγε από το σπίτι της 29χρονης και επειδή η ανιψιά της δεν απαντούσε, η γυναίκα απευθύνθηκε σε κλειδαρά προκειμένου να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού. Τελικά άνοιξαν την πόρτα παρουσία αστυνομικών και το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ανέλαβε τις έρευνες. Η 29χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην οδό Σκοπευτηρίου και από την πρώτη στιγμή, οι εκχυμώσεις στον λαιμό της αποκάλυπταν ότι είχε πέσει θύμα στραγγαλισμού.

Όπως διαπίστωσαν οι αξιωματικοί της αστυνομίας, το υπνοδωμάτιο της 29χρονης ήταν ακατάστατο σε αντίθεση με το υπόλοιπο σπίτι. Αυτό το στοιχείο οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα είχε παλέψει με τον δολοφόνο του. Φεύγοντας, ο δράστης κλείδωσε μάλιστα την πόρτα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ