Θύμα δολοφονίας η 29χρονη στην Καλλιθέα - Ο δράστης είχε κλειδί του σπιτιού της

Θύμα δολοφονίας η 29χρονη στην Καλλιθέα - Ο δράστης είχε κλειδί του σπιτιού της Facebook Twitter
0

Θύμα δολοφονίας είναι η 29χρονη γυναίκα από τη Γεωργία που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Καλλιθέα.


Η 29χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην οδό Σκοπευτηρίου από τη θεία της το βράδυ της Τρίτης με τις εκχυμώσεις που βρέθηκαν στο λαιμό της να μαρτυρούν ότι έχει πέσει θύμα στραγγαλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη της 29χρονης αγνοούνταν εδώ και μέρες με τους συγγενείς της να την αναζητούν από την περασμένη Κυριακή. Το απόγευμα της Τρίτης η θεία της πήγε από το σπίτι της 29χρονης για να δει τι συμβαίνει. Καθώς η 29χρονη δεν απάντησε, η συγγενής της απευθύνθηκε σε κλειδαρά προκειμένου να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα του σπιτιού.

Μόλις βρήκε την 29χρονη νεκρή ειδοποίησε την αστυνομία με το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας ν' αναλαμβάνει τις έρευνες. Οι άνδρες της αστυνομίας διαπίστωσαν κατά την έρευνά τους ότι το υπνοδωμάτιο της 29χρονης ήταν αναστατωμένο ενώ δεν συνέβαινε το ίδιο και με το υπόλοιπο σπίτι. Αυτό, οδήγησε στο συμπέρασμα ότι το θύμα πάλεψε με τον δράστη της δολοφονίας. Εκείνο ωστόσο που προκάλεσε εντύπωση είναι πως ο δράστης φεύγοντας από το σπίτι της 29χρονης, κλείδωσε την πόρτα.

Προς το παρόν οι Αρχές αναζητούν τους ανθρώπους που είδαν για τελευταία φορά την 29χρονη, μητέρα δυο ανήλικων παιδιών. Μέχρι στιγμής κατάθεση έχει δώσει στην αστυνομία ο πρώην σύζυγος της 29χρονης ο οποίος, όπως είπε, δεν γνώριζε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει τις Αρχές.

Κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο newsit.gr είπε ότι την περασμένη Παρασκευή, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι γείτονες, είχαν ακούσει τον καυγά που είχε η 29χρονη με έναν άνδρα, πιθανά σύντροφό της, όπως είπε.

Όπως περιέγραψε, ακούστηκαν σπασίματα και μια καταστηματάρχης είπε «παιδιά, σκοτώνονται». Ο ίδιος άνθρωπος έκανε λόγο για ενδοοικογενειακή βία. Την ώρα του καυγά, σύμφωνα πάντα με τους μάρτυρες, τα παιδιά της 29χρονης δεν ήταν στο σπίτι.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM