Φυλακές Κορυδαλλού: Μαστίγωσαν κρατούμενους με καλώδια - Κατέληξαν στο νοσοκομείο

Φυλακές Κορυδαλλού: Μαστίγωσαν κρατούμενους με καλώδια - Κατέληξαν στο νοσοκομείο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ένα ακόμα περιστατικό ανεξέλεγκτης βίας έρχεται να προστεθεί στο πρόσφατο ιστορικό των φυλακών Κορυδαλλού αφού, όπως έγινε γνωστό, κρατούμενοι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν δύο συλληφθέντες, χτυπώντας τους με αυτοσχέδια μαστίγια. 

Η επίθεση σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, στην Δ' πτέρυγα των φυλακών και για το περιστατικό διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα από το υπουργείο Δικαιοσύνης. 

Θύματα έπεσαν ένας 33χρονος Έλληνας που είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες και ένας 27χρονος κρατούμενος αλβανικής καταγωγής, που είχε οδηγηθεί πίσω από τα κάγκελα για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ομάδα κρατούμενων άρχισε να χτυπά με αυτοσχέδια μαστίγια από καλώδια τους δύο άνδρες. 

Οι φύλακες βρήκαν αιμόφυρτα τα δύο θύματα, τα οποία μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των φυλακών, σε κακή κατάσταση, και στη συνέχεια σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα. 

Προς το παρόν, άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών που βασάνισαν τους δύο νέους άνδρες.

Οι αστυνομικοί ερευνούν αν και κατά πόσο η επίθεση συνδέεται με τη μαφία των φυλακών, ωστόσο αυτό το σενάριο δεν θεωρείται το πιθανότερο, καθώς η συγκεκριμένη σπείρα εδραζόταν σε άλλη πτέρυγα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM