Χαλκίδα: Ηλικιωμένος έδωσε μάχη με ένοπλους ληστές μέσα στο σπίτι του

Χαλκίδα: Ηλικιωμένος έδωσε μάχη με ένοπλους ληστές μέσα στο σπίτι του Facebook Twitter
0

Μάχη έδωσε ένας ηλικιωμένος στην Χαλκίδα με δύο ενόπλους που εισέβαλαν στο σπίτι του με σκοπό τη ληστεία.


Οι άγνωστοι με την απειλή όπλων εισέβαλαν στο σπίτι του 72χρονου το απόγευμα την Τετάρτης απειλώντας τον για του αποσπάσουν χρήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης ενώ βρίσκονταν μόνος του στο σπίτι άκουσε θόρυβο στην αυλή και βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει. Τότε δέχτηκε την επίθεση από τους δύο ληστές οι οποίοι υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι.

Ο ένας δράστης κρατούσε πιστόλι, ενώ ο άλλος κοντόκανη καραμπίνα με την οποία δε δίστασε να χτυπήσει τον 72χρονο στο πρόσωπο τραυματίζοντάς τον σοβαρά. Ο ηλικιωμένος άνδρας αντιστάθηκε βάζοντας συγχρόνως της φωνές τις οποίες άκουσε ο γιος του ο οποίος διαμένει σε διπλανό σπίτι και έτρεξε προς βοήθεια. 

Η παρουσία του γιου του 72χρονου, τον οποίο επίσης απείλησαν οι ληστές, φαίνεται πως άλλαξε τελικά τα σχέδιά τους κάνοντάς τους να τραπούν σε φυγή αφήνοντας πίσω τους το πιστόλι που αποδείχτηκε ψεύτικο. 


Ο 72χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας μετά το χτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο από τον ληστή, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει κίνδυνο για τη ζωή του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Ασφάλεια Χαλκίδας, που ερευνά τα στοιχεία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM