Στην κυκλοφορία δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η γέφυρα τύπου Bailey, στο σημείο που κατέρρευσε η γέφυρα του Πλατανιά, στην παλαιά εθνική οδό Χανίων - Κισσάμου, στην Κρήτη

 

 

Αναλυτικότερα, σήμερα το πρωί, ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση της σήμανσης και αφού ελέγχθηκε από δύναμη της τροχαίας, η γέφυρα, δόθηκε στην κυκλοφορία πέντε ημέρες μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών τοποθέτησής της από μηχανικούς του στρατού.

 

 

Η γέφυρα υπενθυμίζεται ότι είναι μήκους 39 μέτρων, μονής κυκλοφορίας και απαγορεύεται η διέλευση από οχήματα άνω των 10 τόνων, αποτελεί δε προσωρινή και λύση έκτακτης ανάγκης, αφού εν μέρει αποκαθιστά την κυκλοφορία από το σημείο.

 

Στη γέφυρα, βρίσκεται δύναμη της τροχαίας και security.


Σήμερα το μεσημέρι, αναμένονται να γίνουν και διερευνητικές γεωτρήσεις στα πλαίσια των εργασιών που είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να αποκατασταθεί η προϋπάρχουσα γέφυρα.

 

Οι τοπικές Αρχές ενημερώνουν τους οδηγούς των οχημάτων ότι μετά την έξοδο από τη γέφυρα Bailey οι κινούμενοι επί της Π.Ε.Ο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γεράνι, απαγορεύεται να στρίψουν αριστερά προς τον Β.Ο.Α.Κ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από Flashnews