Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε σπίτι οικογένειας από το Ιράκ

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε σπίτι οικογένειας από το Ιράκ Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ - Φωτογραφία Αρχείου
0

Εμπρηστική επίθεση σε διαμέρισμα όπου διαμένει οικογένεια προσφύγων από το Ιράκ, με τρία παιδιά, ερευνά η Ασφάλεια Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για επίθεση με μία αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ που σημειώθηκε στις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα στη Νεάπολη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από την μολότοφ, η οποία κατέληξε στο μπαλκόνι του υπερυψωμένου ισογείου, προκλήθηκε φωτιά που σβήστηκε από τους ενοίκους με τη βοήθεια γειτόνων.

Ο Μοχάμεντ, που ζει εδώ και δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη, βγήκε στο μπαλκόνι και είδε ότι κάποιοι νεαροί έτρεχαν στο δρόμο.

Αμέσως έσβησε τη φωτιά, κάλεσε την αστυνομία κι ανέλαβε το τμήμα ρατσιστικής βίας της κρατικής Ασφάλειας.

Δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή τραυματισμοί, ενώ αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο συνέλεξαν υπολείμματα της μολότοφ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ποτέ στα δύο χρόνια που η οικογένειά του ζει στην πόλη δεν είχαν πρόβλημα με τη γειτονιά, με το σχολείο και γενικότερα στην ευρύτερη κοινωνία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM