Συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών διοργανώνουν σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.


Συγκεκριμένα, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 12.00 το μεσημέρι, θα συγκεντρωθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Άγαλμα του Μ.Αλεξανδρου και θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται την ημέρα που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

 

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση , «μετά την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπων, ο αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται. Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει πρωτοστατήσει όλα τα χρόνια στην υπεράσπιση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας ειδικότερα το τελευταίο χρόνο, στα μαζικά συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα».


Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μετά την επαίσχυντη και προδοτική συμφωνία των Πρεσπων, ο αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται. Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ έχει πρωτοστατήσει όλα τα χρόνια στην υπεράσπιση του ιερού ονόματος της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ειδικότερα το τελευταίο χρόνο, στα μαζικά συλλαλητήρια σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

 

 

Έτσι και τώρα όντας οπαδοί του μεγαλύτερου συλλόγου της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουμε άπραγοι και να δεχτούμε σαν τετελεσμένο αυτό το αίσχος που συντελείται. Για μας ότι γράφτηκε με αίμα δεν ξεγράφεται με δύο υπογραφές και 153 προδοτικές ψήφους.

 

Καλούμε όλο το κόσμο του ΠΑΟΚ οργανωμένους και μη, άντρες, γυναίκες, παππούδες και παιδιά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ που διοργανώνουν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 στις 12.00 π.μ. στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Θα ακολουθήσει πορεία στο ναό για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα απέναντι στην πιο βρωμερή ομάδα όλης της ΕΛΛΑΔΟΣ.

 

ΥΓ1: Εμείς μάθαμε από τους παππούδες μας και την ιστορία να μην τα παρατάμε ποτέ και σ αυτήν την ιστορία τον τελευταίο λόγο τον έχουμε εμείς.

 

ΥΓ2: Ένας είναι ο ΠΑΟΚ και μια η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μία η ΕΛΛΑΔΑ και μία η ιστορία.

 

ΥΓ4: Αλήτες προδότες πολιτικοί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από seleo