Κέρκυρα: Προφυλακιστέος ο πατέρας της Αγγελικής - Δήλωσε πως δεν θέλει ελαφρυντικά για τον φόνο

Κέρκυρα: Προφυλακιστέος ο πατέρας της Αγγελικής - Δήλωσε πως δεν θέλει ελαφρυντικά για τον φόνο Facebook Twitter
0

Στη φυλακή οδηγείται ο 52χρονος που δολοφόνησε στην Κέρκυρα την ίδια του την κόρη, την 29χρονη Αγγελική.

Πριν από λίγη ώρα ο καθ' ομολογίαν παιδοκτόνος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του που διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

Ο πατέρας και δολοφόνος της Αγγελικής παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή και ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης του ενώ υποστήριξε ότι δεν επιθυμεί να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

«Δεν επιδιώκω αναγνώριση ελαφρυντικών για την πράξη μου», φέρεται να δήλωσε.

Ο 52χρονος φέρεται να δήλωσε μεταμελημένος και υποστήριξε ότι στο παρελθόν δεν είχε ασκήσει ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία στην κόρη του.

Υποστήριξε ότι θόλωσε και δεν μπορούσε να ελέγξει τις πράξεις του και αιτήθηκε ψυχιατρική εξέταση για να διερευνηθεί η ψυχική και πνευματική του υγεία.

Έναν χρόνο πριν συνθλίψει το κεφάλι της κόρης του με ένα σιδερένιο οικοδομικό εργαλείο, η 29χρονη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της. «Ήθελε με τη βία να την βάλει στο αυτοκίνητο και να αναχωρήσουν. Εκείνη αντιδρούσε, δεν συμφωνούσε.

Τότε ο διευθυντής του σχολείου την παρέπεμψε σε κοινωνική λειτουργό, η οποία στη συνέχεια την έστειλε απευθείας στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταγράφηκε το συμβάν», δήλωσε στο Open ως προς το περιστατικό ο δικηγόρος του 52χρονου, Βασίλης Νουλέζας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 52χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ