«Κτηνωδία» χαρακτήρισε το έγκλημα της Κέρκυρας η αρμόδια ιατροδικαστής

«Κτηνωδία» χαρακτήρισε το έγκλημα της Κέρκυρας η αρμόδια ιατροδικαστής Facebook Twitter
0

«Διαπίστωσα ένταση, διαπίστωσα διάρκεια, διαπίστωσα θυμό», δήλωσε η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση για τη δολοφονία της 28χρονης από τον πατέρα της στην Κέρκυρα. 

«Το γεγονός αυτό με άφησε άναυδη», δήλωσε στο corfutvnews.gr η ιατροδικαστής, αναφερόμενη στο ειδεχθές έγκλημα στην Αλεπού.

Η ίδια δήλωσε συναισθηματικά φορτισμένη. 

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας γονιός χτυπά έτσι το παιδί του», είπε ενώ ανέφερε πως ο πατέρας είχε την διαύγεια να θάψει την κοπέλα, να καθαρίσει τον χώρο και να απομακρύνει τα πράγματά της. 

«Υποθέσαμε στην αρχή ότι ήταν μπετόβεργα. Αντιλαμβανόμουν ότι ήταν σιδερένιο δυνατό όργανο. (...) Τελικά, μετά από πολύ προσεκτική έρευνα (...) καταλήξαμε πως την χτύπησε με την λεγόμενη σκύλα, που χρησιμοποιούν οι οικοδόμοι», δήλωσε η ιατροδικαστής.

«Η κοπέλα χτυπήθηκε πολλές φορές, έχει τουλάχιστον επτά ορατά ραπίσματα στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα και στα χέρια.»

«Είχε σηκώσει τα χέρια της ψηλά για να προστατέψει το πρόσωπο και το κεφάλι της και χτυπήθηκε», υποστήριξε η κυρία Κούση. 

Η αρμόδια ιατροδικαστής δήλωσε πως «δεν ήταν απλά ένα άγριο έγκλημα, αλλά μια κτηνωδία», υπογραμμίζοντας το γεγονός ότι το θύμα πήγε στο σπίτι του πατέρα της «για να επανασυνδέσουν τη σχέση τους». 

«Δεν μπορεί σε αυτές τις περιπτώσεις να ήταν το μόνο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ζητώντας τη συνδρομή ψυχιάτρων. 

«Κάτι βαθύ πρέπει να υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο που τον οδήγησε σε αυτή την έκρηξη θυμού».

Στο μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το μεσημέρι, έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας, ο 52χρονος.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, που σύμφωνα με την ιατροδικαστή «πάλεψε» για τη ζωή της.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν "σκύλα", εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ