Ο Δημήτρης Ραπτάκης 39 χρόνων, χάθηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου οδηγώντας το όχημά του, μια υπόθεση όλο μυστήριο που χθες απασχόλησε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

 

Όπως αποκαλύφθηκε στο «Φως στο Τούνελ» στις δύο παρά είκοσι το μεσημέρι εκείνης της μέρας, πέρασε με ένα μπλε-γκρι Honda Civic με αριθμό κυκλοφορίας ΥΤΚ-3862 τα διόδια Αφιδνών, με κατεύθυνση τη Λαμία και από τότε τα ίχνη του χάθηκαν χωρίς να υπάρξει στίγμα του.

 

Σύμφωνα με μαρτυρία, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου ένα παρόμοιο αμάξι με φιμέ τζάμια και ίδια γράμματα στις πινακίδες, θεάθηκε να κινείται στις Σέρρες. Στην ίδια περιοχή οδηγούσαν κι άλλα τηλεφωνήματα τηλεθεατών.

 

Η μητέρα του αγνοούμενου που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», είπε με δάκρυα στα μάτια:

«Κανείς συνάνθρωπος να μη νιώσει τέτοια αγωνία σαν κι αυτή που βιώνουμε με τον σύζυγο μου τόσες μέρες. Απευθύνω έκκληση σε όποιον έχει μια αξιόπιστη πληροφορία να μας βοηθήσει. Αν με ακούει το παιδί μου, τον παρακαλώ να δώσει ένα σημάδι ζωής... Δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να φύγει χωρίς να μας ενημερώσει. Είναι αναγκαίο να μάθουμε αν πέρασε κι άλλα διόδια μετά από εκείνα των Αφιδνών ή αν επέστρεψε. Δυστυχώς έχουμε σκοντάψει στη γραφειοκρατία και δεν έχουμε απαντήσεις».

 

Ο Δημήτρης έχει ύψος 1.75 και όταν χάθηκε φορούσε καφέ δερμάτινο σακάκι και μπλε τζιν παντελόνι. Στο δεξί του μπράτσο έχει ένα τατουάζ με ένα κινέζικο δράκο. Στο λαιμό του φοράει μια αλυσίδα με μια βέρα από λευκόχρυσο.

 

Το SILVER ALERT για τον εντοπισμό του ενεργοποιήθηκε μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ.