Πρόκληση από τον κοσμηματοπώλη που κλωτσούσε τον Ζακ Κωστόπουλο: Αντέδρασα φυσιολογικά

Πρόκληση από τον κοσμηματοπώλη που κλωτσούσε τον Ζακ Κωστόπουλο: Αντέδρασα φυσιολογικά Facebook Twitter
0

Το ιατροδικαστικό πόρισμα για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου λέει ξεκάθαρα πως πέθανε από ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου, που προκλήθηκε από πολλαπλά τραύματα. Τα πρώτα χτυπήματα στον Ζακ, τα έδωσε ο κοσμηματοπώλης ο οποίος κατηγορείται για το θάνατό του.

Χωρίς να εμφανίζει μεταμέλεια και λίγες ώρες αφότου το πόρισμα δείχνει πως το κατηγορητήριο θα είναι βαρύ, βγαίνει στα κανάλια και επιμένει πως δεν τον χτύπησε θανάσιμα ενώ δηλώνει «Θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Οι δηλώσεις του 73χρονου έγιναν στο δελτίο του Open. «Όπως έχουν βγάλει αυτοί συμπεράσματα, θα δούμε και εμείς τα δικά μας», λέει.

Εμείς δεν τον χτυπήσαμε θανάσιμα. Εγώ αντέδρασα όπως ήταν φυσιολογικό. Αγανάκτησα και αντέδρασα έτσι», προσθέτει.

«Έκανε ότι θα κάνατε και εσείς, μπαίνοντας και καταστρέφοντας το μαγαζί του για πολλοστή φορά», λέει επίσης προκλητικά η σύζυγός του η οποία στο τέλος λέει πως «άμα μπει με μαχαίρι ένας στο σπίτι σου τι θα κάνεις ή ο Ζακ μπήκε μέσα στο μαγαζί για να καθαρίσει πατάτες»

 

 

 

 Να και η «φυσιολογική αντίδραση» για να μη ξεχνάμε για τι πράγμα μιλάμε: 

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Ελλάδα / Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε βάρκες στη στεριά - Ριπές ανέμου έως 154,5 χλμ./ώρα

Μεγάλες ζημιές στην πόλη - Έπεσαν δέντρα, ξηλώθηκαν τέντες και πλαστικά διαχωριστικά καταστημάτων, αναποδογύρισαν κάδοι απορριμμάτων, τραπέζια και καρέκλες
THE LIFO TEAM