Πυρκαγιά στο Μάτι: Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για να καταθέσει η Δούρου

Πυρκαγιά στο Μάτι: Προθεσμία ζήτησε και έλαβε για να καταθέσει η Δούρου Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Προθεσμία για τις εξηγήσεις που καλείται να δώσει, έλαβε από τους εισαγγελείς που ερευνούν την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Η περιφερειάρχης που έχει κληθεί, μαζί με άλλους 20 επικεφαλής φορέων και υπηρεσιών, σε ανωμοτί κατάθεση ζήτησε δια του συνηγόρου της και έλαβε νέα προθεσμία για τις 22 Νοεμβρίου. 

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κληθεί είναι και ο δήμαρχος Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.   

Οι εισαγγελείς έχουν αποστείλει κλήσεις για το ενδεχόμενο διάπραξης αδικημάτων σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος σε όλους τους επικεφαλής φορέων και υπηρεσιών που είχαν αρμοδιότητα για την αντιμετώπιση της φονικής πυρκαγιάς και των συνεπειών της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ο Ψινάκης πήρε προθεσμία χθες.Η Δούρου σήμερα.Καλά, αμφότεροι - κυρίως όμως η κ. Δούρου - έλεγαν ότι έχουν επιτελέσει το καθήκον τους στο ακέραιο, σύμφωνα με ό, τι προβλεπόταν.Γιατί λοιπόν ζητάνε προθεσμία και δεν είναι έτοιμοι ;Μάλλον τα πράγματα δεν είναι τόσον απλά.Και μακάρι θα έλεγα, γιατί δεν μπορεί επιτέλους με 99 νεκρούς με φρικτό τρόπο, να μην έχει κανείς ευθύνη. Εννοείται ότι οι ευθύνες βαρύνουν την πολιτική θέση του καθενός, διαχρονικά και ανεξάρτητα από το άτομο που την υπηρετεί την συγκεκριμένη περίοδο.