Εντυπωσιακά πλάνα από το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο - Άλλαξε χρώμα η θάλασσα μετά τον σεισμό

Εντυπωσιακά πλάνα από το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο - Άλλαξε χρώμα η θάλασσα μετά τον σεισμό Facebook Twitter
0

Αλλαγή όχι μόνο στην μορφολογία της παραλίας αλλά και στο χρώμα της θάλασσας στο Ναυάγιο, μετά το σεισμό στη Ζάκυνθο, επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ και Καθηγητής Γεωλογίας Ευθύμιος Λέκκας. 

«Εκεί που τα νερά έχουν άσπρο χρώμα είναι από τα βράχια που έπεσαν μέσα στη θάλασσα λόγω των εκτεταμένων κατολισθήσεων» είπε ο κ. Λέκκας, κάτι που φαίνεται και σε ένα νέο βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ο Ευθύμιος Λέκκας πρότεινε μια σειρά από παρεμβάσεις για να προφυλαχθούν και οι ντόπιοι επισκέπτες αλλά και οι τουρίστες που το επισκέπτονται και που -όπως είπε- ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Μεταξύ αυτών είναι η οριοθέτηση ζωνών επισκεψιμότητας στην παραλία γύρω από το ναυάγιο και μόνο στις περιοχές που θα αποδεδειγμένα θα είναι ασφαλείς.

Άλλη πρόταση είναι, είπε ο κ. Λέκκας, οι τουρίστες να μην κάνουν μπάνιο στην παραλία αυτή αλλά απλά να αποβιβάζονται, να επισκέπτονται σε μικρές ομάδες το ναυάγιο και μετά να αποχωρούν.

Δείτε το βίντεο:

 

Με πληροφορίες από imerazante.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM